Line Barnehagecoach

Line barnehagecoach

Hei jeg heter Line og er MeDæ.

«Du kan bli førskolelærer!», sa min mamma da jeg skulle velge min vei etter videregående.
«I en barnehage er det utviklingsmuligheter, du kan bli styrer eller spesialpedagog, og du får brukt teatergleden din», fortsatte hun. Og jeg tenkte ok! Året 1989 startet jeg på Hamar Lærerhøyskole. Min mamma hadde helt rett, jeg stortrivdes! Det hun og jeg ikke visste den gang var at utvikling skulle bli mitt hjertebarn og min største glede i hverdagen. Å være et lærende menneske fyller meg med energi og livsglede.

Som Barnehagecoach ønsker jeg å bruke min erfaring og kompetanse slik at din barnehage er et godt sted for utvikling. For endring er mulig og nærmere enn du tror.

Aktiviteter:

• Gruppe-coaching for pedagogiske ledere
• Personlig coaching for ledere og barnehagelærere
• Gruppe-coaching for avdelingspersonal
• Veiledning for vikarer
• Kurs/foredrag

Bakgrunn/praksis:

  • Utdannet barnehagelærer 1999
  • Nlp- Coach ved MetaReacourse 2019
  • Pedagogisk leder i Inderøy kommune (Sakshaug barnehage)
  • Pedagogisk utviklingsarbeid 30 vkt.  i Kunst kultur og kreativitet.
  • Pedagogisk utviklingsarbeid 30 vkt. i Pedagogisk dokumentasjon.
  • Foredragsholder blant annet på Trøndsk. Arbeid med de yngste.

Diplomer

Line Merete Eide, Utviklingsprogram for coacher 2019 - Den norske coachforening
License NLP Coach, Line Merete Eide, Eide Coaching

Tilbakemeldinger

Bjørg Olsrud, tilbakemelding om Me Dæ Coaching - Eide Coaching

Jeg har benyttet meg av Line sine tjenester gjennom Me Dæ og deltatt på et 6 ukers kurs med Lev Lett trening. Line er behagelig og kunnskapsrik og jeg følte meg meget godt ivaretatt både i samtaler og under øvelser.

Bjørg Olsrud

Jeg benyttet meg av coaching i en vanskelig livssituasjon. Ikke bare for å få løst opp i vanskelige følelser, men likeså for å få hjelp til å bruke situasjonen jeg sto i som noe jeg kunne lære av. Uansett hva vi opplever i livet, vil vi ha med oss opplevelsen i kroppen vår. Men for hendelsene ikke skal stoppe oss fra å leve godt med oss selv, er det viktig å få jobbe seg helhetlig gjennom det – kropp og sinn henger sammen. For meg var det nyttig å få kyndig veiledning i endring av blant annet tankemønstre.

Alle mennesker trenger en god coach i løpet av livet. Når vi mennesker blir utfordret av livet, kan det være vanskelig å få til endringsarbeid inne i oss selv.

Hos Line får du hjelp til å løfte blikket, fokusere på det som er viktig for deg, løsne opp i vonde følelser, lære deg å puste riktig. Du får hjelp til å lære mer om deg selv, nære det som er rundt deg, være i nuet. Alt dette er nødvendig for at vi skal kunne vokse og utvikle oss. En god coach er uunnværlig støtte for at vi skal kunne ta våre bevisste valg.

Line er dyktig, faglig flink og behagelig å jobbe sammen med. Hun er en god motivator, ser hele deg, støtter og løfter sammen med deg. Hos Line føler du deg trygg. Hun utfordrer deg og stiller de riktige spørsmålene som får deg til å reflektere. Jeg anbefaler Line på det varmeste.

Hilde

Levlett er en allsidig trening som gir styrke og balanse, og kan tilpasses ulike nivå. Levlett kobler også kropp og sinn sammen. Fokus på kroppskontakt, kroppskontroll, mindfulness og en følelse av indre ro. Line er virkelig kunnskapsrik, og plasserer alt dette i en større sammenheng. Levlett passer for alle, ingen kunnskap innen yoga eller mindfulness kreves. Anbefales! 🙂

Karen

Kurs/aktiviteter

For småbarnsforeldre

Foredrag/Kurs/Coaching

Learn More

For deg

Coaching/ LevLett trening/ Arrangement

Learn More

Har du et spørsmål? Trenger du hjelp?

Ta kontakt for en uforpliktende samtale!
Jeg skreddersyr for deg, for din barnehage, sammen MeDæ
Kontakt