Line Hverdagscoach

Hei jeg heter Line og er MeDæ.

Som liten elsket jeg å kikke.
Jeg kikket ut av bilvinduet, på husene med gress på taket, på trærne og på vann.
Jeg kikket på kjærestepar som solte seg ved Sognsvann.
Jeg kikket på sauene og markblomstene når jeg gikk tur ved hytta på Eina.
Fuglene på mormors fuglebrett. Farmors hender som viste meg strikkekunsten og på kaffebordet med nordlansdslefser.
Åh, som jeg gledet meg til den gode smaken av smør, sukker og kanel.
I slike stunder var det alltid ro, det var alltid glede og fred.

I dag er jeg 52 år, mor til fire voksne barn, bonusmor, kjæreste, grunder, pedagogisk leder i barnehage og Nlp-Coach. Jeg bor på Kjerknesvågen i Nord-Trøndelag, med sjøen og blåbærskogen rett utenfor huset. På vakre Straumen har jeg kontor hvor du kan treffe meg. Lenge glemte jeg å kikke. Jeg lot meg rive med av egne tanker om gjøremål, om rett og feil, om svik, skyld og lengsler. Det var også stunder av ro, dyp glede og fred, men uroen vokste og tok stadig mer plass. Helt til jeg en dag fikk nok og tok tak. Jeg startet på det som ble min coach-utdanning.

I min «ryggsekk» har jeg mer enn 20 års erfaring som pedagogisk leder i barnehage, videreutdanning i pedagogisk utviklingsarbeid fra Ntnu, Nlp-Coach utdanning hos MetaReacours og videreutdanning for Coacher hos Trine Åldstedt.

I dag vil jeg være med deg, slik mange har vært med meg, på din reise mot dine mål og mot hverdagsglede. Det kan være vanskelig å tro når det stormer som verst, men midt i stormen er roen, den roen som gir deg mulighet til å finne løsninger, glede og håp i din situasjon. Jeg er «me dæ», som det sies her i Trøndelag. Jeg er med deg som støtte, utfordrer og veileder.

Jeg heier på deg, og for hvert menneske som finner sin vei gjør vi verden litt bedre sammen. Ta kontakt for uformell samtale!

Vennlig hilsen Line.

Kurs/aktiviteter

For deg

Coaching/ LevLett trening/ Arrangement

Learn More

For småbarnsforeldre

Foredrag/Kurs/Coaching

Learn More

Har du et spørsmål? Trenger du hjelp?

Ta kontakt for en uforpliktende samtale!
Jeg skreddersyr for deg, for din barnehage, sammen MeDæ
Kontakt